fbpx

Në Shkup sot u prezantua modeli i ri i automobilit Pezho 208. Ajo që bie në sy nga jashtë është dizajni dinamik ndërsa brendia ofron komoditet më të mirë dhe karakteristika më të mira teknologjike nga modeli paraprak. Gjatësia e përgjithshme e automobilit është 4 metra dhe sipas prezantuesve, siguria e modelit të ri të Pezho 208 është më e mirë në krahasim me modelin paraprak. Kjo është gjenerata e dytë e Pezho 208 ndërsa në treg do të shiten me motor benzinë dhe dizel.

Shpërndaj me

Loading...