Kriza e pandemisë “Covid 19” ka ndërprerë të gjithë aktivitetet, përfshi edhe futbollin. Kur të gjithë kampionatet e futbollit janë në pushim të “dhunshëm”, duket se në Angli kanë një plan konkretë për sezonin aktual.

FA dhe Premierliga duket se kanë arritur që të dakordohen mbi një plan se si do të mbyllet sezoni aktual. Sezoni 2019/2020 mund të përfundohet me të gjitha ndeshjet që do të luhen pas dyerve të mbyllura, në një periudhë prej gjashtë javëve, duke filluar nga korriku,

Një gjë e tillë mund të ndryshohet vetëm nëse në Britaninë e Madhë përkeqësohet gjendja edhe më shumë.

Shpërndaj me

Loading...