fbpx

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë TNT-në derisa të vendoset se cili prokurori do të përfaqësojë çështjen në gjykatë. Mbrojtja dhe të pandehurit rënë dakord për propozimin. Rasti TNT ka të bëjë me prishjen e kompleksit të kozmosit të biznesmenit Fiat Canoski, ku janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministri i transportit Mile Janakieski dhe ish kryetari i bashkisë së Gazi Babës Toni Trajkovski.

Shpërndaj me

Loading...