fbpx

Sot në Qendrën Sportive “Jane Sandanski”, nën organizimin e Federatës Futbollistike të Maqedonisë edhe zyrtarisht filloi procesi i përgatitje për strategji nacionale në zhvillimin e futbollit të femrave nga viti 2021-2026.

Në punëtorin e parë morrën pjesë përfaqësuesit direkt nga futbolli femëror, seleksionuesit e përfaqësueseve të Maqedonisë, përfaqësues të futbollistëve, klubeve të futbollit, komisioni për futbollin e femrave në FFM dhe mediumet.

Përkrahjen e vet me prezencën personale në punëtorinë e demonstruan edhe Këshilli Drejtues I FFM-së, me sekretarin e përgjitshhëm Filip Popovski, zëvëndës sekretarin e përgjitshhëm Drilon Ganiu dhe drejtorin teknik, Zoran Stratev, si dhe menaxheri i sektorit të futbollit pran FFM-së, Zharko Igjatovski.

Shpërndaj me

Loading...