Tom dhe Delma Ledbetter, nga Teksasi, u njohën nga një shok i përbashkët kur ishin të rinj.

Ata u lidhën dhe u martuan shumë shpejt, pak javë pasi u njohën dhe vazhduan kështu së bashu edhe për 60 vite të tjera.

Kur gruaja u sëmur në pleqëri, familja e çoi në një azil ku mund të kujdeseshin për të, ndërsa të njëjtin fat e pati edhe burri që u sëmur rëndë disa ditë pas saj.

Familjarët e çuan te i njëjti azil dhe ua vunë shtretërit pranë njëri-tjetrit. Deri në çastet e fundit ata i mbajtën dorën-njëri-tjetrit, dhe nipërit e fotografuan atë çast. Të dy vdiqën vetëm 60 minuta larg njëri-tjetrit.

Shpërndaj me

Loading...