fbpx

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë një përpjekje të dytë për të arritur një zgjidhje nesër në Komunën e Bogoviës.

Shpërndaj me

Loading...