Ekipi i TV Alsat gjatë ditës së sotme ka qëndruar në Kumanovë dhe Likovë, e cila së fundmi është shndërruar në vatër infeksioni. Në vazhdim sjellim opinionin e disa nga banorët e rajonit të Likovës. Ndërkohë autoritetet vazhdojnë të bëjnë thirrje qytetarëve që të respektojmë masat për mbrojtje nga koronavirusi. Lidhje direkte e gazetarit Adnan Qaili.

Shpërndaj me

Loading...