fbpx

Kandidati për presidenti Blerim Reka, i mbështetur nga Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja Besa mbrëmë nga Zhelina e Tetovës tha se ai si president do të ndal eksodin masiv të popullatës. Reka vlerëson se me politikat aktuale, për 15 vite do të rritet edhe më shumë numri i të rinjve që e braktisin vendin në kërkim të një jete më të mirë. Ai premtoi se do ta bëj Maqedoninë e Veriut shumë-etnike dhe se do të mbajë marrëdhënie të mira dypalëshe me të gjithë shtetet fqinje.

Pesë prioritetet e kësaj republike janë, Republikë shumë-etnike, Republikë euro-atlantike, zero probleme me fqinjët për republikë e cila do të jetë jo shtet i zbrazur. Kjo e fundit besoj që ju shqetëson më së shumti të gjithëve. Çereku i popullsisë e ka lëshuar Maqedoninë, nëse vazhdon politika korruptive e shtetit të kapur dhe e shtetit privat në Maqedoni për 15 vite nuk do të ketë as gjysmën e popullsisë së sotme- deklaroi Blerim Reka – Kandidat për President i mbështetur nga Aleanca për Shqiptarët dhe Besa.

Shpërndaj me

Loading...