Elizabet Bond është artistja e cila ka thyer rekordin botëror Guiness për shtizat (kërrabëzat) më të mëdha që i posedon të cilat janë 4,42 metër të gjata dhe me diametër prej 9,01cm. Ajo thotë se është inspiruar nga nëna e saj, e cila ka nxitur talentin e saj për të krijuar veshje të ndryshme me kërrabëza, si batanije, çorape, bluza etj. Ajo këtë zanat e ushtron jashtë në natyrë.

Shpërndaj me

Loading...