Frekordi për fitoren më të lartë në Kampionatet Botërore në uaterpolo, tani më është në pronë të kombëtaren së Hungarisë, e cila mundi Koresë me rezultat, 64 me zero! Hungaria demonstroi edhe njëherë se posedon kualitet në karahasim me uaterpolistet e Koresë, që ishin pa eksperiencë në garat botërore, ndërsa disa prej tyre, u shfaqën për herë të parë në një garë zyrtare. Nga qasja serioze dhe fitorja e lartë, nuk ishte e kënaqur Federata Ndërkombëtare e Notit, e cila nuk besonte në paraqitje të tillë të Hungarisë. Rekordi i mëparshëm botëror daton nga vitit 1985, kur Jugosllavia mundi Guatemalën me 62 me zero!

Shpërndaj me

Loading...