Shërbimi Meteorologjik Kombëtar i Rumanisë lëshoi meteo të verdhë dhe paralajmërim për reshje të rrëmbyeshme të shiut në 12 qarqe, si dhe paralajmërim për rritjen e nivelit të ujit.

Meteorologët paralajmërojnë në reshje të rrëmbyeshme, stuhi, erë të fortë dhe breshër. Në pjesën më të madhe të shtetit pritet mot i paqëndrueshëm, i cili do të sjellë reshje të rrëmbyeshme. Stabilizim të motit paralajmërojnë nga e diela./mia

Shpërndaj me

Loading...