Rihanna në një intervistë të dhënë së fundmi, ka folur pa doreza rreth të dashurit të saj, Hassan Jammel.

Lidhja e tyre dy vjeçare mesa duket po shkon shumë mirë dhe do të vijojë me një martesë shumë shpejt.

Rihanna në përgjigje të pyetjeve të marra në këtë intervistë ka thënë se është tepër e dashuruar dhe kur e pyesin nëse do të martohen ajo thotë: “ Vetëm zoti e ka në dorë këtë. Ne kemi bërë plane dhe qeshim shumë së bashku, apo jo?”

E pyesin gjithashtu nëse do të bëhet nënë dhe ajo thotë se e dëshiron këtë gjë më tepër se gjithçka tjetër në këtë jetë.

Shpërndaj me

Loading...