Presidenti i FFM-së, Muamed Sejdini dhe sekretari gjeneral , Filip Popovski kishin takim me futbollistën e mirënjohur dhe anëtare e Barcelonës Natasha Andonova. Në këtë takim , drejtuesit e FFM-së I dëshiruan sukses në finale në Ligës së Kampionëve gjatë ditës së shtunë. Andonova në kryeqendrën e Hungarisë, me ekipin e Barcelonës do të përballet me Lionin e Francës, për kurorën e Evropës në konkurencën e femrave. Lini është kampion aktual, pasi që në 3 vitet e fundit është fitues I titullit kampion në Ligën e Kampionëve.

Shpërndaj me

Loading...