Subvencionet për kontribute dhe paga për muajt prill dhe maj janë të pamjaftueshme për sektorin e turizmit, tha Biljana Pejoska Risteska, Presidente e Dhomës së Turizmit.

Sipas saj, masa u miratua në dy muaj, por sektori i turizmit ka anuluar marrëveshjet deri në fund të vitit 2020.

“Kjo është arsyeja pse ne besojmë se duhet të ketë një shtesë, të cilat janë kushtet dhe si janë përkeqësuar kushtet e krizës që reflektohen në turizëm, për të vazhduar, të paktën deri në shtator të na lejojë të kemi atë masë për të subvencionuar kontributet dhe pagat ”, tha Pejoska Risteska.

Shpërndaj me

Loading...