fbpx

Sot është marrë vendimi për të lejuar tifozët që të jenë të pranishëm në stadiumet në Seria A, por vetëm në rajone të caktuar dhe numër të caktuar. Rajoni “Emilia” do të pranojë nga 1.000 tifozë në ndeshje.

Në këtë mënyrë përballjet Parma – Napoli dhe Sasuolo – Kaliari do të kenë tifozë në tribuna. Bolonja është skuadër tjetër që mund të pranojë tifozë, por rrugëtimi i tyre nis në udhëtim, kundër Milanit.

Shpërndaj me

Loading...