Kaan do të duhet të dëshmojë pafajësinë e tij në lidhje me mashtrimin financiar.

Lalin dhe Ozgudur do të duhet ta ndihmojnë.

A do të kërkojë divorc Ajperi?

Për të kuptuar më shumë nga seriali “Le të dashurohemi” na ndiqni cdo ditë punë vetëm në Alsat ora 20:50.

Shpërndaj me

Loading...