Një shembje e madhe e dheut ka bër që autoritetet indoneziane të vihen në levizje dhe të ndërmarrin diçka në lidhje me spitalin që gjendet aty afër.

Puna e ndërtimit poshtë tokës besohet të jetë përgjegjëse për një gropë masive që u hap në Surabaya, Indonezi.

Autoritetet po hetojnë incidentin dhe nuk është raportuar nëse ka pasur ndonjë dëmtim si rezultat. Mirëpo janë në panik se çfarë mund të ndodh edhe me spitalin që është afër kësaj grope.

Shpërndaj me

Loading...