Vetëm një ditë para të Shën Valentinit ju ende nuk keni ide për dhuratë për të dashurit tuaj? Me rastin e “Ditës së Shën Valentinit”, deri më 14 shkurt, në dyqanet e Neptun në tërë territorin e Maqedonisë ka aksion “haPPy St. Valentine” me përzgjedhje të madhe të produkteve dhe lirime të mëdha për super kursime të mëdha! Vizitoni dyqanet e Neptun dhe bëni përzgjedhjen e duhur për Shën Valentin dhe befasoni të dashurit tuaj.

Aksioni “haPPy St. Valentine” ofron zbritje të mëdha dhe përzgjedhje të shkëlqyer të produkteve në të gjitha kategoritë. Konsumatorët munden që të blejnë produkte me çmime më të lira, me super kushte dhe mundësi për të paguar deri në 60 këste. Janë të përfaqësuara modelet më të mira të: smartphonëve, televizorëve, laptopëve, pajisjet smart dhe aksesoarët, pajisjet e vogla të amvisërisë, pajisjet e kujdesit dhe të bukurisë.

Aksioni vlenë për blerje në dyqanet e Neptun në tërë territorin e Maqedonisë, por edhe të shitjes online nëpërmjet web faqes sonë Neptun.mk dhe nëpërmjet aplikacionit celularë për online blerje ku është i disponueshëm në Play Store dhe App Store. Mos e humbisni këtë mundësi ideale për shoping, me super çmime, vizitoni dyqanet e “Neptun” dhe kënaquni në ditën e të dashuruarve!

Shpërndaj me

Loading...