fbpx

Ekaterina është një vajzë nga Ukraina por që jeton në SHBA. Së fundmi është vën në qendër të mediave botërore pasi ajo dëshiron të shes vigjërinë e saj se dëshiron të bëj udhëtime, të jetojë në luks dhe të ketë të mira materiale.

Në prezantimin online Ekaterina ka postuar një video ku bën përshkrimin e saj dhe shpjegon arsyet përse dëshiron ta bëj këtë veprim dhe thotë se është trupi  i saj dhe vendos vet çtë bëj me të.

Shpërndaj me

Loading...