Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. Megjithatë i akuzuari më 21 mars, gjatë një kontrolli nga ana e zyrtarëve policorë nuk ëhstë gjetur në adresën e banimit.

Prokuroria Themelore Publike-Shkup, o propozoi Gjykatës që të akuzuarit t’i shqiptoj gjobë në vlerë prej 2 mijë eurove.

Shpërndaj me

Loading...