Shtëpia e Bardhë në një postim zyrtar ka postuar fotografinë se si duket për festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Ka qenë vet Zonja e Parë, Melanie Trump që është përkujdesur, që zbukurimet e fundvitit të jenë në të gjitha ambientet e Shtëpisë së Bardhë ndërsa puna për krijimin dhe ideimin ka filluar që në Korrik.

Për çdo vit zbukurimet në Shtëpinë e Presidentit kanë një tematikë të veçantë dhe për këtë vit është përzgjedhur ‘Fryma e Amerikës’ ku nuk kanë munguar dekore me objekte të ndryshme nga historia e këtij vendi.

Shpërndaj me

Loading...