Çmimet me pakicë të derivateve të naftës nga mesnata do të shiten me çmime më të larta prej 0.5 deri në 1.5 denarë. Benzina do të shtrenjtohet për gjysmë denari, respektivisht një denar, derisa çmimi dizelit shtrenjtohet për 1.5 denarë për litër.

EuroSuper BS-95 shtrenjtohet për gjysmë denari dhe do të shitet për 54.50 denarë për litër
EuroSuper BS-98 shtrenjtohet për një denar dhe do të shitet për 57 denarë për litër
EuroDizel shtrenjtohet për 1.5 denarë dhe do të shitet për 47 denarë për litër

Këto çmime do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme.

Shpërndaj me

Loading...