Pavarësisht thirrjeve të autoriteteve që mos të përdorën armët në ahengje familjare, kosovarë po e vazhdojnë traditën primitive.

Në një dasmë në Pejë, ka pasur aq shumë të shtëna me armë, sa që nuk dallohej nëse ishte aheng gëzimi  apo luftë.

Në video e siguruar nga  Magazina.al shihet se si dasmorët në një moment dalin  para sallës ku po mbahej dasma dhe fillojnë me të  shtënë, disa me armë të gjata disa me të  shkurtëra.

Shpërndaj me

Loading...