fbpx

Ka gjasa që të gjitha ndryshimet që po vini re në flokët tuaj, të jenë si pasojë e larjeve të shpeshta.

Shampot, maskat e çdo trajtim tjetër, janë funksionale për aq kohë sa përdoren në masë. Ndonëse nuk ka një numër të saktë për herët që duhet të lajmë flokët, sepse kjo ndryshon secila, këto ndryshime janë sinjale!

  1. Nëse keni flokë të lyer dhe shihni që ngjyra zbehet shpejt, kjo tregon që s’duhet t’i lani kaq shpesh.
  2. Floku juaj është i thatë dhe ngatërrohet në të shumtën e kohës.

Yndyra i duhet flokut sepse e ushqen dhe e ndihmon të qëndrojë i shëndetshëm. Larja e shpeshtë prish teksturën e tij.

  1. Po vini re më shumë maja të djegura!

Kjo është një tjetër shenjë e larjes së tepërt. Sa më shumë t’i lani aq më e thjeshtë është për to të këputen.

4.Floku ka humbur shkëlqimin.

Shampot e shpeshta e lënë flokun të pahidratuar dhe të pambrojtur.

5.Nëse keni zbokth, do të thotë që keni tharë skalpin!

Shpërndaj me

Loading...