fbpx

Jemi zyrtarisht në sezonin më të bukur, në sezonin e xixave, copave me shkëlqim dhe gjithçkaje që sjell lumturi. Është gjithashtu sezoni i pulovrave të ngrohta, të cilat këtë vit nuk mund të ishin më të bukura se kaq. Nëse mendoni se nuk ju duhen më pulovra në gardërobën tuaj, prisni të shihni ato që po bëjnë namin këtë sezon. Pulovrat e këtij viti janë të mbushura me xixa, gurë e aksesorë të tjerë zbukurues, të ndritshëm (sigurisht).

Shpërndaj me

Loading...