Sidrit Bejleri përmes një statusi në Facebook ka ndarë lajmin e hidhur e ndarjes nga jeta e vjehrrit të tij dhe pikërisht në këto ditë ku nuk mund t’i bëhet as një ceremoni mortore siç e do tradita.

“Sot vjehrri im i nderum dhe besimtari i mirë Hadi Bushati, pas një sëmundjeje të gjatë ia ktheu shpirtin Krijuesit të Gjithësisë. Në këto ditë të trazuara, kur as ceremonitë mortore nuk mund të zhvillohen siç është tradita, ju lutem kujtojeni me lutje (dua)!

Nuk dihet se kujt ia pranon Zoti Fuqiplotë lutjen.

Të Zotit jemi dhe tek Ai kthehemi.

Zoti e pastë mëshiru dhe qoftë i Xhenetit! Amin!”, shkruan Sidrit Bejleri.

Sot vjehrri im i nderum dhe besimtari i mirë Hadi Bushati, pas një sëmundjeje të gjatë, ia ktheu shpirtin Krijuesit të…

Publiée par Sidrit Bejleri sur Dimanche 29 mars 2020

Shpërndaj me

Loading...