Komisioni Rregullator për Energjetik (KRRE) gjatë ditës së sotme pritet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës. Çmimet që do të publikohen sot do të vazhdojnë deri sot një javë. Ndryshe para një jave ulje kishte vetëm tek benzina Super BS 95 derisa çmimet e benzinës Super BS 98 dhe dizeli mbetën të pandryshuara.

Shpërndaj me

Loading...