Ministri i Sportit të Italisë, Vinçenzo Spadafora, ka dhënë shenja se sezoni pritet të rifillojë së shpejti.

 “Dua të falënderoj presidentin e CONI, CIP dhe të gjithë pjesëtarët e bordit që pranar diskutimin tim dhe që krijuan këtë mundësi të mirë për të diskutuar. Ne duhet dhe duam të jemi gati për të rifilluar sezonin sa më parë të jetë e mundur. Për rolin dhe për rëndësinë e tij sociale dhe ekonomike. Sporti do të jetë një nga motorët që do të ndihmojë vendin të dal nga kriza” ka thënë mes tjerash ministri Spadafora.

Mbetet të shihet se kur do të rifillojnë evenimentet sportive në Itali. Sigurisht, Serie A është ajo që tërheq vëmendje më të madhe.

Shpërndaj me

Loading...