Gjatë ditës së djeshme zyrtarë policorë në bashkëpunim me Qendrën rajonale për punë kufitare Lindje, në afërsi të fshatit Svidovica-Strumicë kanë gjetur 33 migrantë, prej të cilëve 21 shtetas të Afganistanit, 7 të Pakistanit, 3 shtetas të Iranit dhe 2 të Irakut. Migrantët u dorëzuan në Qendrën për pranim në Gjevgjeli për procedure të mëtejme.

Shpërndaj me

Loading...