Qyteti në jug të Kalifornisë, Ventura është vendi ideal për sërfistët profesionistë. E megjithatë, sërfisti Alden Blair nuk do ta kishte imagjinuar kurrë që duke u trajnuar në sërf në Ventura Biç, të kishte si shokë një grup delfinësh, të cilët e shoqëruan atë deri sa mbërriti në breg. Ventura është një qytet i pasur me plazhe, me mot fantastik gjatë gjithë vitit dhe mban emrin “toka e pranverës së përjetshme”. Përpos lundrimit dhe xhet ski-së, Ventura është e shquar për kushtet e përsosura që ofron për sërfistët profesionistë.

Shpërndaj me

Loading...