fbpx

Pançe Toshovski nga VMRO-ja në Rruga Drejt në Alsat pyet Tahir Hani nga BDI nëse Blerim Bexheti, kryetarë i Sarajit ka thënë në konferencë për shtyp se kryeministri Zaev ka kërkuar prej tij që të ndikojë përmes njohjeve që ka, që të ndrrohet kryetari i një gjykate në vend.

Toshovski; A është zotëri Bexheti kryetar i komunës së Sarajit nga radhët  e BDI-së?

Hani:Po

Toshovski: A e tha ata që e tha në konferencën për shtyp? A tha në konferencën për shtyp se kryeministri e ka lajmëruar personalisht dhe se ka intervenuar që vetë ai të intervenon deri tek njerëzit që i njeh që të ndërrohet kryetari i një Gjykate përkatëse në shtet, a është e saktë, a e tha ai këtë?

Hani: Unë them qëndrimet e Bashkimit Demokratik për Integrim, në të cilën principet tona janë të qarta.

Shpërndaj me

Loading...