Rrjeti i “Twitter” është mbushur me shprehjen “RIP Ellen DeGeneres” dhe i ka befasuar të gjithë. Megjithatë moderatorja e famshme është shumë mirë dhe kjo ka të bëjë vetëm me emisionin e saj. Sipas disa thashethemeve të përhapura me shpejtësi “The Ellen Show” do përfundojë.

Kohët e fundit Ellen është sulmuar publikisht nga njerëz të ndryshëm, të cilët e kanë cilësuar si mendjemadhe, egoiste dhe madje si shumë të vështirë për të punuar me të. Disa ishin njerëz me të cilët ka bashkëpunuar.

Shpërndaj me

Loading...