Përgjegjësi i departamentit të Sizmiologjisë, Rexhep Koçi, tha se deri më tani në Shqipëri janë regjistruar më shumë se 340 lëkundje sizmike.
Magnituda më e madhe pas goditjes kryesore, ishte ajo që ishte 12 minuta pas asaj kryesore.

Por Koçi thotë se rreziku mund të quhet i kaluar tashmë duke pasur parasysh trendin e goditjeve dhe fuqive të tyre.

“Nuk ka nevojë për alarmim, ne shpresojmë që çdo gjë do vijë duke u reduktuar”, tha ai për Top Channel.

Shpërndaj me

Loading...