fbpx

Të thuash që babagjyshi nuk ekziston mund të kushtojë shumë shtrenjtë. Madje, një mësues nga Brooklyn të Shteteve të Bashkuara e hoqën nga puna, pasi u tha nxënësve të tij diçka të tillë.

‘News 12’ raporton se prindërit në shkollën fillore “Park Slope”, u shprehen se fëmijët e tyre u kthyen në shtëpi duke qarë, sepse mësuesi i tyre u tha se Babagjyshi është vetëm një mit i krijuar nga njerëzit dhe se ai nuk ekziston.

Një nënë u shpreh për kamerat e ‘News 12’ se të tilla deklarata u bëjnë keq fëmijëve dhe u frenojnë imagjinatën dhe ëndrrat e tyre.

Shpërndaj me

Loading...