UEFA është afër një vendimi shumë të rëndësishëm, lidhur me sezonin aktual, pasi që të mërkurën ka ftuar 55 anëtarët e saj në një video takim.

Ky takim do të zhvillohet gjatë së mërkurës dhe do të diskutohet se cili do të jetë vendimi për sezonin aktual. Gjasat janë që të ricaktohet kalendari për të gjitha ndeshjet, por edhe anulimi i sezonit nuk është tashmë jo real.

Shpërndaj me

Loading...