fbpx

Blogerja nga Shqipëria, Estela Ujka, ka vendosur të ndajë disa përgjigje që kanë të bëjnë me blogun me ndjekësit e saj në Instagram.

Njerëzve ju intereson shumë fitimi që kanë blogerët nga instagrami dhe nga të qenurit njeri me ndikim në rrjetet sociale. “Sa është fitimprurës?”, ka pyetur një nga ndjekëset, ndërsa përgjigja e Estelës ndoshta nuk pritej nga të gjithë.

“Të ardhurat nga blogerimi e kanë kaluar rrogën e bankës disa fish tashmë”, është përgjigjur blogerja, e cila ushtron njëkohësisht profesionin në një nga bankat e kryeqytetit.

Me pak fjalë, fitimet më të mëdha të Estelës sigurohen nga pasioni i saj për modën dhe gjithçka që lidhet me stilin e jetesës në tërësi.

Shpërndaj me

Loading...