Lourdes Leon e kapërceu periudhën e adoleshencës, kur shfaqej e ndrojtur dhe e tërhequr: vajza e Madonës, edhe pse nuk hyn në kornizat tipike të bukurisë me refuzimin për t`u depiluar, duket shumë mirë!

Paparacët e kanë fotogruar në plazh ku Lourdesi ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. E gjatë, e nxirë, me forma perfekte ajo ka bërë shumë përshtypje me trupin e saj të bukur.

Madona, e famshme për jokonformizmin e saj, e ka pohuar se ndihet pak “xheloze“ për të bijën 23 vjecare, e cila sipas këngëtares, “është e jashtëzakonshme në cdo gjë që bën“. “ Është një kërcimtare e paparë, një aktore shumë e mirë, i bie bukur pianos, me pak fjalë në kapitullin e talentit, është shumë më e mirë se unë“`, thotë Madona.

Shpërndaj me

Loading...