Shumë sportist janë në vet izolim, ndërsa mes tyre është edhe tenisti Stanislas Vavrinka, i cili duket se vështirë po e përballon këtë situatë. Tenisti kohëve të fundit ka filluar që të postojë më shumë foto nga jeta në vet izolim.

Ndërkohë me humor ka shtruar edhe pyetjen: A kam luajtur mendsh?

Zvocerani në rrjetin e instagramit ka shfaq foto duke gatuar, nga stërvitjet, ndërsa ajo e fundit me të vërtetë ishte e çuditshme dhe e jashtëzakonshme.

Shpërndaj me

Loading...