fbpx

Një shtetas afrikan, i ri në moshë me banim në Kanada prej dy vitesh mund të renditet në radhët e multimilionerëve, pasi fitoi dy herë radhazi në vetëm pesë muaj lotarinë ”gërvisht dhe fito”.

”Do të doja të përvetësoja më së miri gjuhën angleze dhe të mësoja diçka që do të më shërbente si profesion, karpentier për shembull’’, pohoi Melhig Melhig, 28 ans në ”Western Canada Lottery Corporation” (WCLC), i pyetur sesi do t’i përdorte paratë e fituara.

Me origjinë nga një shtet i Afrikës Perëndimore, i riu ishte vendosur në Winnipeg (qendër të Kanadasë) dy vite më parë.

Shpërndaj me

Loading...