Dizajnerja e famshme, Victoria Beckham, zakonisht duket si një person i lezetshëm që nuk flet shumë për jetën e saj personale.

Kjo është arsyeja pse ajo i kënaqi fansat me paraqitjen e saj në shfaqjen Jimmy Kimmel.

“Ne jemi martuar për më shumë se njëzet vjet, kështu që ai është shumë afër meje. Ai është një baba i mirë, i jashtëzakonshëm. Ai është i mrekullueshëm. David shpesh ruan fëmijët dhe ndërrojmë njëri-tjetrin. Kur jam në shtëpi, ai mungon, kështu që gjithmonë ka njëri prej nesh me fëmijët, ”zbuloi ajo.

Shpërndaj me

Loading...