Tender të ri skandaloz ka shpallur ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe për centralizim dhe sterilizim të instrumenteve, ka akuzuar VMRO-DPMNE.

Tenderi ka qenë aktiv, derisa partia në opozitë dyshon se do ta fitojë njëra nga kompanitë e afërta me pushtetin, në dëm të pacientëve./Alsat

Shpërndaj me

Loading...