Ligji të vlejë njëjtë për të gjithë. Askush të mos fshihet pas pozitës që mbanë qoftë partiake, shoqërore apo çfarë do qoftë pozite tjetër, që të dërgojmë porosinë se gjykatësit, prokurorët duhet të udhëhiqen nga argumentet, nga dëshmitë. Procedurat të rrjedhin në mënyrë transparente dhe të vendoset një sistem i drejtësisë që para se gjithash qytetarët të besojnë në të.

Shpërndaj me

Loading...