Gjatë konferencës së sotshme, kryeministri Zoran Zaev ka komentuar edhe kërkesën e VMRO-DPMNE-së për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare së bashku me ato presidenciale.

“Mickoski kërkon zgjedhje, por lutet që qeveria mos të pranoj”, tha Zaev.

Zaev shtoi se kjo kërkesë do të diskutohet nga partia dhe se do të njoftohet publiku nëse merret ndonjë vendim.

Shpërndaj me

Loading...