fbpx

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar dhe Komiteti Organizues i Lojërave në Tokio, kanë vendosur për datën e re për zhvillimin e këtij akviteti sportiv.

Organizatorët e Lojërave dhe Komiteti Olimpik Ndërkombëtar ka vendosur 23 korrikun e vitit 2021, si datën për fillimin e Olimpiadës, e cila pritet të përfundojë më 8 gusht.

Më parë ky event sportive që ishte paraparë të zhvillohej më 24 korrik të këtij viti, u shty për rreth një vit, për shkak të pandemisë së virusit “COVID 19”.

Shpërndaj me

Loading...